hemma igen

Landade i Svergie i fredags kl 04.00. Sen dess har jag typ legat som ett vrak i sängen. Det var faktiskt riktigt skönt att få komma hem och vila upp sig lite, haha. Har inte vart en lugn stund på hela veckan där.. Men en otroligt minnesvärd och annorlunda semester (eller semester och semester.. resa) med underbara, roliga människor!! Mer information och bilder osv kommer nog upp senare när jag har samlat ihop mer ork. Det är i alla fall lite kul att vara hemma igen, men någon vecka till i Gambia hade ju inte skadat..


Gambia, here I come!

Om 24 timmar befinner jag mig i Gambia!!!! Den meningen känns så här bra att säga: AZZZZUUUUUM-BAMBAA-JÄTTTTEE-MEGA-DUNDERUNDERBART härligt!!!!! Jag har insett nu att vi snart åker och det börjar pira lite lätt i magen. FAN VA KUL DET SKA BLI!! :DD ÅÅÅÅÅH vad jag längtar. Hoppas jag får en fiin brun bränna!
Ni får ha det så bra hemma i Svergie. Ska tänka på er när jag slänger mig i havet, hihihihihi. Fast nej det ska jag inte.
Puss och hej så länge så ses vi om en vecka. MAHAHAHAHHA :))))))


33 timmar

Om 33 timmar +-0, sitter jag på planet på väg till Gambia. Jag har verkligen inte fattat det än, antagligen kommer jag inte göra det förens jag är hemma igen. Fast det kanske blir lite verkligare när jag tar första malariapillret imorgon? Väskan är i alla fall packad och det gör att det blir lite lite lite verkligare, men jag fattar ändå ingenting.. (som vanligt alltså, hehe. nej inte kul.) Och jag lyckades få ner vikten på väskan 2 kg under maxvikten, ganska stolt över mig själv måste jag säga!.. Men jag är mindre stolt över att jag inte har pluggat samhäll. men jag bryr mig inte heller så det var väll skit samma då.
Nu blire sova så jag förhoppningsvis orkar upp till skolan imorn, för sista gången på några dagar. wiiihooo

sovmorgon.. naaat

Trött tjej. Ååh vad jag hatar när vi har sovmorgon och jag måste ta bussen vid 7 ändå bara för jag bor där jag gör.. Det tar verkligen emot att gå upp på morgonen då. Får väll plugga till samhällen som jag typ inte har gjort än... GAAAH jag vill inte


varför hittar alla jämt på så bra rubriker?

Fin fin frukost med en halv pizza från igår och lite chips.. Hm, får se om jag kanske kompenserar det med en promenad eller också om jag skiter i det. Man lever ju trots allt bara en gång. Fast då kanske jag borde ta den där promenaden.. Ska allafall ha en dejt med älskade samhällsboken nu. 40 sidor ska sitta inpräntade i huvudet tills på onsdag. Bäst att jag börjar nu


0:a

Trots att banan innehöll mur och vattenmatta idag så tog vi oss runt felfritt!! :D Det gav oss till och med en rosett. Förutom att vi hade noll rytm, konstiga språng banan runt och att Carry hade kontrollen över mig så är jag väldigt nöjd, haha. Och det var kul som attan, det är ju det som är huvudsaken. Men en mindre kul grej var att vi hade kollat fel på starttiden så vi var där en timme för tidigt.. men bättre tidigt än sent.
Måste bara säga: ÅÅh vilken bra häst jag har, Älskar dig Carry <3

Fick tyvärr inte med någon bra kamera så det vart inga in-action-kort.. Men det här får duga. Jag ser dock ut som en uppstoppad ko, men det sket jag i :))


pluggdag

Jag stannade hemma och pluggade idag bara för att få nånting gjort, jobbar typ aldrig i skolan annars.. Hann faktiskt med ganska mycket. kunde kanske vart lite effektivare.. men äh. Hann till och med ut och springa en sväng! en dålig ide med det var att jag åt massa tacos innan. fy fan. har aldrig någonsin haft sånt håll.. trodde seriöst att jag skulle spy för att det gjorde så ont.  

Försökte även gallra ur min klädhög till gambia, fick bort en sisodär 2 linnen och ett par shorts.. Det hela kommer nog sluta med en sjuhelsikes övervikt. heh.

Och på tal om ingenting osv så ska jag ju iväg på hopptävling imorn!! hihi. En mindre kul grej med det är att jag startar först av alla, klockan 8... Men jag är ju van att gå upp tidigt så det ska väll inte bli nåt problem, eller?. En mindre dålig grej med att jag startar först och bara rider än klass är iaf att jag kommer hem tidigt. Det resulterar i att jag kan plugga ännu mer. wihoooo.......

här är en bild från tävlingsäsongen 2009 :)


energii

Tror aldrig att min ork ska ta slut idag. Efter storstädningen så plöjde jag igenom min garderob, provade allt och vek om allt. Och så började jag packa lite smått tills Gambia, eller jag valde ut det jag ville ha med mig. Det är nog redan typ 7 kilos övervikt, hehe. Så jag ska nog gallra ur den där högen 2-3 gånger, minst. För jag har alltid med mig för mycket kläder och använder typ aldrig något av det. Om jag känner mig själv rätt kommer det bli exakt lika dant den här gången också.. Men det var i alla fall sjukt kul att ta fram alla sommarkläder igen!!! Åååh, SOMMAR <3
 
Bara ett litet konstaterande såhär på kvällskvisten; om 7 dagar ligger jag och sover i vårat jätte fina hotell i Gambia!!! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiihh :D 
Jag har inte riktigt insett än att vi snart ska åka, tror jag inte kommer göra det heller förens vi sitter på planet.. Känns sjukt overkligt. Men det ska bli så grymt skönt att få komma bort från allt och bara koppla av i en vecka.


Storstädning

För första gången på länge så hade jag ork att ta tag i mitt extremt äckligt stökiga rum. Kommer faktiskt inte ihåg sist jag städade.. Måste bli bättre på det också. Att plocka undan varje dag så det inte blir så extremt jävla mycket grejer över hela golvet. Så låter det i och för sig varje gång jag städar.. men nu, den här gången ska jag faktiskt bli duktig!! Ska ge det ett försök i alla fall.
Slänger upp före och efter bild, det är fan riktigt jävla äckligt, fattar inte hur jag kan leva i den där skiten, ush..

Före



Efter. Haha lite skillnad kanske..


biologirapport, check.

Oj. Började att skriva en biologirapport när klockan var halv 9. Tänkte bara skriva lite grann, men helt plötsligt var den bara klar. Konstigt. När jag sen kollade på klockan så var den 00.00. Så jag har setat i 3.5 timmar och knåpat med den, fick ihop 3 sidor. Och jag har faktiskt tyckt att det varit lite kul(även fast det var världens sämsta labb att skriva en rapport på), ett under. Det känns så sjukt skönt nu när den äntligen är klar! Har gått och tänkt på den i flera veckor men aldrig orkat skriva klart den.. Varför gör jag så? Det är ju bättre att göra klart skiten så snabbt som möjligt så har man det gjort, men nej, jag kan minsann aldrig lära mig det.. hm. 
Nu kan jag då somna skönt i alla fall, vilket jag inte gjort på ett tag.. Godnatt!

mindre bra

Fy fan, jag tror livet tar död på mig. Är helt slut hela tiden och orkar inte göra något förutom att titta på sex and the city. Det är inte bra. För jag har så sjukt mycket jag måste göra innan jag drar iväg! 
Och biologi provet idag gick ju också mindre bra, hehe. Räknade ihop de poäng jag trodde jag skulle få och det vart 2 över g-gränsen så jag ber till gud att jag får g. När jag ändå pratar prov kan jag berätta att vi fick tillbaka kemiprovet idag också. 30 poäng från max, varav 20 var VG poäng. haha det är ju ett skämt.

Och nu, i snöstormen, m å s t e jag ut och gå med Carry, det är ju mindre kul. Ibland, dagar som denna, önskar jag faktiskt nästan att jag inte hade nån häst, tänk va chill livet skulle vara då.. inga måsten och bara kunna göra vad man vill.. Fast nej, jag skulle bli rastlös och uttråkad, hästar är mitt liv, det bara är så. 

Det sista stycket skrev jag för en sisodär 2 timmar sen och det var meningen att jag skulle gå ut i stallet då, men så vaknar jag upp nu med datorn på magen. Vad var det som hände där egentligen? Men i alla fall ska jag gå ut i stallet Nu och jag hoppas på bättre väder.

Slänger upp en bild på Carry i härligt vår väder. mer sådant, tack. (titta dock inte på hennes man, he he)


hoppträning

Nu ska jag iväg på hoppträning, igen.. Var nämligen iväg och hoppade igår också och då gick det riktigt bra så hoppas det går lika bra idag :) Och det var meningen att jag skulle plugga lite biologi nån timme innan träningen men vart det så eller? neeeej.. och kommer jag plugga mycket när jag kommer hem 8, halv 9? neeeej.. men fan va dålig jag är, jag måste börja lära mig att plugga i tid och strukturera upp allt! annars kommer det aldrig att gå.. men som alla gånger förut: men nästa gång, då jäklar ska jag plugga i tid och kunna allt jätte bra!... yeah right..

Tjejen som kommer få ig på provet imorn :)))))))))))))))

GAMBIA

  2 dagar kvar till biologi provet och jag kan fortfarande iiingenting. Och jag kommer typ inte hinna plugga nå mer heller. hejdåååå bra betyg.. fan, jag som hade behövt visa att jag kunde på det här provet. aja men va fan, shit happens.
  För att komma på lite bättre tankar kan jag berätta att jag och pappa drog iväg på en liten träff och informationsmöte med dom ska ska med till Gambia igår. Ja det stämmer, jag ska till GAMBIA!! Vi åker om 10 dagar. Jag kan knappt fatta det.. Det ska bli så sjukt skönt att bara få komma iväg från all skit här hemma och bara njuta av värmen. Kollade precis upp vädret där och det kanske är på gränsen till överdrivet varmt, men jag ska inte klaga. Det är en sisodär +30 och luftfuktighet på 50%(?!) och 0mm nederbörd. HÄRLIGT. Och det ska bli så otroligt intressant att få se kulturen och naturen där för jag kan inte riktigt föreställa mig hur det kommer vara. Men jag förberder mig på en hel del fattigdom såklart..
  Kan även berätta att det är en privat person från gustafs som har anordnat den här resan. Det är som ett litet resepaket vem som helst bara kan boka där det mesta ingår, inte som en charterresa direkt, utan mer som.. ja just nu kommer jag inte på nåt bra sätt att förklara det på, men det verkar sjukt bra iaf! Vi kommer få göra massa olika utflykter, hälsa på i skolor, kolla naturreservat, gosa med krokodiler(?!), gå på markander, bo på jätte fint hotell osv, samtidigt som vi har mycket tid till att göra vad man vill, typ sola, springa på stranden, upptäcka byn, ja allt man brukar göra på en vanlig semester. Så det kommer bli asum.
Vi kommer vara ett litet sällskap på 11 personer som åker iväg och där medelåldern ligger på typ 60.. haha nej men typ. Yngst efter mig är väll pappa och han är 46.. Men det är väll skit samma. Jag kanske hittar nån snygg afrikan där nere som jag kan umgås med, hehe.
Som avslutning slänger jag upp lite bilder på Gambia. Fan va underbart det ska bli!


Sjukt litet land det där..








träning och shopping

Idag har jag och Carry tränat dressyr för Pernilla. Det gick otroligt bra och hon gjorde allt som hon skulle, fick till några riktigt fina slutor och öppnor och fina längnigar i traven!, vilket är ganska ovanligt.. Åh va bra det känns nu!!! MSV:C känns faktiskt inte allt för långt borta, eller ja, ska inte inte överdriva nu.. men.. snart så, typ hösten ska vi fanimej kunna rida en bra MSV:C!
För övrigt så är Carry jätte känslig i pälsen och överallt nu vid pälsfällning så hon har fått skavsår av bettet.. Så jag och mamma drog till aubiose efter träningen och köpte ett sidepull som jag ska prova och rida på nu framöver, ser ut som en lädergrimma med två extra ringar vid nosgrimman som man fäster tyglarna i, dock en väldigt dyr grimma.. Men jag hoppas det fungerar iaf. Fast får se hur det kommer gå när jag rider ut då hon har en tendens till att bli vääldigt stark ocg pigg.. kommer väll flänga runt som en idot genom hela byn, haha.
Dessutom hittade jag ett par nya ridbyxor och ett par ridstrumpor också. Det var 50 % på hur mycket märkesridbyxor som helst så då är det bara att passa på, hehe. jag tror jag är kär i rea..

Så här ser ett sidepull ut för er som är nyfikna..(fast antar att ingen är det men det skiter jag i, hehe)


allt går som det ska nu..

Fan va jag älskar mig själv idag.. faaaast. Allt började iaf när klockan var halv 10 kom jag på att jag skulle hinna se senaste avsnittet av Solsidan innan Big brother började klockan 10. Jag skulle bara gå ut i stallet och ge hästarna kvällsmat först. Så glad i hågen gick jag ut i stallet och när jag öppnade stalldörren så såg jag att det var vatten på stallgolvet och första tanken som slår mig är "oj, har nån vickat ur sin vattenhink". Sen, sekunden efter, så inser jag att det är MASSA vatten över HELA stallgolvet och jag sneglade mot sadelkammaren och såg att det rann vatten därifrån. Då slår det mig, jag har glömt stänga av kranen. Så vattnet har forsat ut i 3,5 timmar...... Asså fan va lyckad jag är. Och det första jag gör när jag störtar in till sadelkammaren är att ta ut mina ridstövlar så dom inte blir förstörda och Sen stänger jag av kranen. Allt för mina älskade ridstövlar. Sen fick jag lite smått panik hur jag skulle få bort allt vatten, det var liksom en decimeter vatten i nästan hela stallet, sadelkammaren och Carrys box där det lutar lite neråt. Men sen kom jag på att jag hade gjort samma lika en gång förut så det var bara att göra som den gången, men då hade vattnet bara stått på i en kvart.. (jag vet jag är jätte duktig och skicklig osv) Så jag hällde ut 3 stora feta säckar med spån i hela stallet, sadelkammaren och Carrys box efter att jag mockat ut den från allt pissblött halm. Sen höll jag på i 1 timme och 45 min med att få ut allt pissblött spån igen. Fy fan vad jag har skyfflat och tömt skottkärra efter skottkärra och sopat och skyfflat lite mer och legat på golvet för att komma åt under diskbänken i sadelkammaren och skyfflat ännu lite till och tömt ännu en skottkärra. Asså fy fan vad jag slet. Och ryggen och min axel värker som fan nu och jag tycker allmänt synd om mig själv samtidigt som jag hatar mig själv, för jag brukar alltid kolla i sadelkammaren innan jag går ut från stallet, men nej, idag skulle jag minsann inte göra det -.-. aja, va fan, allt är borta nu och det är bara att inse att det var någon mening med det här också. Nu ska jag iaf ta en välbehövlig dusch för jag vart så sjukt svettig när jag stod där och slet.. fy fan.  


prisbelönta pannkakor

tror jag har överträffat mig själv, banan, äpple och kanel i pannkakorna. muuuuuuuuuuums. Har ja nå tacksamma bröder då? svar nej..

hm..

Idag har jag i uppgift att vara barnvakt åt mina kära bröder medans mamma och Bernt åker till ikea. Dryyygt. Men det gick sjukt bra, dom var så snälla och lekte lugnt och fint med varandra så jag passade på att plugga lite. Jag såg i ögonvrån att dom satt och ritade och dom gjorde lite fina teckningar till mig osv så jag la inte så jätte stor vikt i att titta till dom. Men efter ett tag så tittade jag upp och vad gör inte skitungarna, jo dom står och målar med tusch på sig själva över hela magen och armarna. Bra barnvakt jag är känner att jag är, kanske ska bli mitt yrka till och med. faaaaaaaaaaaaast... Aja, dom får väll bada sen så hoppas jag att det försvinner. Nu ska vi iaf göra lite pannkakor och så hoppas jag att dom inte gör nå mer bus.
Söta killar det där.. heh


Nattpizzan, en klass för sig

Kan bara säga att våran nattpizza igår vart himelskt god. Har nog inte ätit en godare pizza nångång, åtminstone så tyckte jag inte det igår. En till sak jag kan säga är att det var 2 hungriga tjejer som var i farten igår, haha. slänger upp före och efter bild på pizzan, före och efter när vi käkat. Och ja, det var bara vi två som käkade och det tog inte alls bara 20 min.. heh




Vad fan menade han med det????

Gör din tjej jag gillade många snyggt

bastu chill osv (ingen smajley)

Borlänge idag med kajsa, och det vart lyckat som fan. hittade MASSA (okej, massa var att överdirva men mycket) grejer men ändå vart jag knappt inte ens ett dugg fattaigare, det är skills måste jag säga. Och NU har vi bastat klart och chillat och råkat tagit en drink osv, och nu ska vi göra en hemmagjord nattpizza. det ska bli mums och gott och bra osv (igen). citat fran kajsa: "Jag skriver inte med den här PINNAN" hihihihihihihihihihih, vi dog när hon sa det. och samtidigt tjattar vi med ett retard till turk(eller nåt sånt) som säger:

är du enta nyfiken
?
Det är början
?
Nej, jag turkisk jag inte
??
Vad varnade
??
hahahahahh
?
Har du slumrar
Inte trött
hahahaha
??
Har du sova nu
??
Du är en smart tjej som visas
??
Är du trött på mig
???

VAd är det för fel på killen?????? ja, jag vet inte. heh.
Nu är kajsa otålig. Nu ska vi göra PIZZA <3

soool in my <3

Filmkvällen igår blev väldigt myys! Men dock blev det ingen film så egentligen kan det väll inte kallas filmkväll.. meeen skit samma. Istället lagade vi tacos, muuuuums, spådde oss i tarot kort och satt uppe och snackade till 3. Så inatt har jag fått ca, 5 timmars osammanhängade sömn. Det börjar ta ut sin rätt redan nu. Vet inte hur jag ska orka med dagen?? Men jag ska ju faktiskt träffa Kajsa så det borde ju vara lugnt, hon ger mig jämt så mycket energi! och vi ska förövrigt till Borlänge och sen ha spa-kväll i hennes bastu. LOVLEY.
Eftersom alla är intresserade så kan jag tala om att träningen gick jätte bra igår! Carry var lika fin som alltid om inte finare. Hon börjar bli riktigt stark bak och mjuk och fin i sidorna nu, ååååh jag blir så glad! <3
Efter en träning så är det promenad som gäller så därför ska jag och Carry ta en promenad i vår(kan man verkligen säga så, är det typ vår nu?)solen nu. underbart. Får se vad min hals säger om det bara. Den lever sitt eget liv lite smått och har börjat gjort ont sen helgen, hoppas det blir bra snart så jag kan komma igång med min träning på riktigt nu. Nej men nu lär jag skynda mig om jag ska bli klar till 12. tjaoo.

vad har jag gett mig in på

Idag har det hänt något otroligt.. Jag kollade på WorldCup hoppningen från Göteborg horseshow och vart så inspirerad så jag vart tvungen att anmäla mig på en hopptävling.. haha. Hur ska detta gå? det är dock bara en clearround på 1m, men ändå. Ska bli spännande och kul!! sjukt länge sen jag var med på en regional hopptävling.. exiting..
Men jag kom på att det var ett tag sen jag hoppade nu, men som tur är så ska jag både hoppträna idag och nästa måndag så jag hoppas vi är i hoppform tills den 13 mars.. eller om det var den 12, kommer inte riktigt ihåg.. haha. Och när jag kollade till min ekonomi på TDB så såg jag att jag hade fått tillbaka 120kr i premier sen högbo den 20 februari, det var ju fina fisken det :D
Nej nu ska jag ut och fixa stallet innan vi ska iväg på träning. För sen, ikväll, blir det en hederlig, gammal, vanlig filmkväll med gammla hederliga gänget, det ska bli myyys! :D<3 Och våra gammla filmkväller innebär såklart skräckfilm. Omg, det var säkert 2 år sen jag kollade på skräckfilm senast, jag kommer ju kissa på mig.. Det blir nog en intressant upplevelse i sig också. haha.
Slänger upp en gammal bild från en hopptävling också för nu blev jag sjukt hoppsugen!!!

Fina, fina Carry <3




såg att bilden blev väldigt liten.. men aja, det får ni leva med :*.hah

RSS 2.0