ridtur i naturen!

Skön dag idag. Moppen startade inte idag heller när jag skulle åka till bussen (men nu är den iaf fixad).. hehe. Så jag fick lov att vara hemma.  Men missade inget speciellt, vi gör inte så mycket nyttigt i skolan längre eftersom det typ bara är 5 skoldagar kvar!!!!!!!!! men ändå har vi 2 prov. Kursprov i kemi imorn som jag har pluggat tok för lite till så får väll bara hoppas på det bästa! Och chillprov i historia nästa tisdag, sen kan jag ta sommarlov!!
Men idag har jag iaf ridit ut en sväng på Melle med Mathilda och Charmi!! det var jätte kul att få komma ut och rida igen :D sjukt länge sen...


värdelöst inlägg

Helgen har vart fin. Blev lite festligheter i säter igår men förutom det har jag inte gjort nånting förutom att chilla med Mathilda och fiskat lite. Jag har inte ens pluggat till kursprovet i kemi som vi har på tisdag.. Får väll plugga arselet av mig imorgon och sen hoppas jag på ett bra resultat. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag soova. Godnatt


Bild sen Soltorgsfäzzten

fantastiskt skön dag

Har haft en chill hemma dag idag eftersom moppen inte funkade när jag skulle ta den till bussen.. det är ju inte direkt så att jag gråter över det, hehe. Så istället för att ha 2 ganska värdelösa lektioner och fetaste hålet har jag legat och soolat hela dagen!!! fett skönt. mindre skönt är att jag bränt sönder tuttarna efter att jag passat på att sola topless när jag ändå var ensam hemma.... he he.

Men det som gör den här dagen fantastisk är att jag har ridit på Carry!!!!!! skrittade dock bara i typ 10 min men det var fantastiskt kul och underbart och jag vart sjukt lycklig! min underbara lilla prinsessa. hon var precis lika busig och framåt som hon alltid brukar vara. Ååh, vad jag saknar tiderna vi hade.....







Åh, hon är så fin min älskade bäbis <3333 kan seriöst inte sluta titta på henne.


-

Uppdateringen är lite matt nu (förutom från min fina gästbloggare som dyker upp emellanåt, men dock aldrig avslöjar sig.) men så är även mitt liv. Allting är ganska bra när jag tillbringar tiden med någon eller är upptagen av någonting. Men så fort jag blir ensam så slår det emot mig som ett knytslag i magen. Det drar musten ur mig. Det är tack vare mina vänner, speciellt dig Mathilda, som livet rullar på relativt normalt och innehållsrikt ändå.
Och jag vet att det kommer bli bättre med tiden, men det kommer aldrig bli som förut. aldrig.   


mathilda vilken tjej

ligger i sängen med min absoluta gosfavorit och är hungrig!!!! ovanligt? nej. vi har kollat på film tidigare idag, och somvanligt somnade vi. meeeeeeeeeeen nu kommer det chips och mathilda blir nöjdare än någonsin. fast hon var nog rätt nöjd innan det också, hihihihiihihihihihhihihih puss puss nu blir det dh


dricker väll juice med Mathilda


raggarrunda i skäääve

Har lugnat ner mig lite nu efter provet och insett att G är faktiskt helt okej.
Kvällen bjöd på lite livsfarlig bilåkning med trasig bil runt i skäve med Mathilda och hennes kompisar. Jag överlevde så jag är glad! Eftersom jag och Mathilda är så sjukt roliga så drog vi i oss lite helium och vart lite halvhöga och ännu roligare på det. Nej nu ska jag sova och i morgon har jag sovmorgon, som jag inte haft på år och dar känns det som.. godnatt!

kukprov

Provet gick verkligen åt helvete. kul att jag knappt kunde hälften av alla frågorna och gick efter 2 timmar. Jag kunde seriöst inte ett skit.......hejdå vg...................



äckel-kuk-derivata-matteC-skit. vill aldrig se det igen. kul att jag ska läsa matte D i 3an också. kommer ju går bra. 


FETASTE JÄVLA GÄDDAN

Vart ingen lugn och tidig kväll idag. Drog iväg och fiskade istället och fick upp FETASTE JÄVLA GÄDDAN på metspö och deg!!!! 4.5 kilo vägde den och den var sjukt svår att få upp! men fan va vi är duktiga på att fiska Mathilda!!!!!

Här är superfångsten!


Sug sug sug

Soltorgsfesten sög och KLIN vill jag inte tillbaka till. Obra ställe och sugdåliga vakter. Stunderna innan och efter själva festen var däremot vilda, spårade och ganska roliga! Och efter de få timmarna jag fick sova efter den kvällen tog jag cykeln klockan 7 på morgonen och cyklade in till borlänge. Skäve - Borlänge = ca 3 mil. Efter en lektion, som jag sov mig igenom, och en hamburgare på max med kajsa cyklade jag hem igen, 3 mil. så sammanlagt cirka 6 mil. Det tycker jag är ganska bra för en dagen efter dag.

Och idag, fortfarande trött som ett as har jag verkligen försökt plugga matte och få in någonting i skallen inför Nationella matte C provet imorn, men nej, jag fattar ändå inget. Och dessutom hänger mitt VG i matte på provet imorgon så jag har ju inte alls någon press på mig. Men jag får väll ta ett G. Jag orkar ärligt inte bry mig längre. Och jag och Karro kom fram till att ett G är faktiskt inte jätte dåligt.. Så nu förväntar jag mig G i matte C och blir bara jävligt otroligt glad om det blir mer än så!!!! Men det gör inget om ni önskar lite lycka till :))) Nej nu ska jag vila upp mig så jag orkar koncentrera mig i de 4 timmarna matteprovet.

Bilder från festen.




Soltorgsfäzzt

Helgen har varit bra och det blev lite festligheter. Det var kul.
Nu har vi laddat om batterierna på nytt och taggar inför sista SOLTORGSFÄZZTEN på KLIN imorgon!! Synd bara att det är sista festen.. Men vi ska ha grymt kul och äga dansgolvet osv. Jag har tillochmed inhandlat vita kläder till temat Sensation White. Så nu följer jag också temat, för en gångs skull. Och till det har jag nyfärgat knallrött hår som bästa Mathilda har hjälpt mig att färga!! Bättre kan det ju inte bli. Fast jo. Nej nu ska jag sova så jag är på topp imorgon, och sovmorgon sitter ju inte helt fel då!!
Godnatt

*synd att jag inte har några kort att fylla ut mina extremt braiga inlägg med.


ÄLSKAR MIN BÄSTA MATHILDA


Tävling med Surprice

Nyss hemkommen från tävlingen. Det gick väll inte jätte bra och inte jätte dåligt. Men jag red inte bra och Surprice var seg och lite hängig i handen och lite ostadig emellanåt. Men jag är ändå rätt nöjd, han är ju trots allt en gammal seg ridskolehäst som, jag tror, gud glömde ge bakben till. Vi red på drygt 56% och kom väll typ på 14e plats eller liknandem men det var ändå bra eftersom det var Christina som dömde. Men det var lite kul iaf!
Men jag saknar Carry som fan!!!!! Kände det när jag gick av tävlingsbanan, vill bara ha henne och ingen annan... Men jag vet att det inte kommer bli så.. Men jag vill så jävla gärna.

Det gick iallafall bra för Mathilda och Melle som slutade på en 4e placering. Grattis :D

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen får jag se vad kvällen har att erbjuda, festligheter eller kanske chill med Mathilda. Blir säkert bra hur det än blir!!

chipssmulor och tävling

Vaknande klockan 9 idag på en skön bädd av chipssmulor. Tack mathilda för att du inte vet hur man äter..... hahahehehihi.
Men idag är det dressyrtävling i säter och jag ska låna Surprice och rida LA1 eftersom min bäbis inte kan tävla mer.... Men jag är faktiskt lite pepp och det ska bli kul! Börjar nästan bli lite smånervös redan. 14.44 ska jag rida och Mathilda och Melle vid 14.58. Så håll tummarna för oss! Nu ska jag käka frukost och bege mig till stallet sen.

Och jag hoppas på det här, hehe:

Mathilda in my <3

Kirrade en Soltorgsbiljett idag, GRATIS!! fett bra. Men det var inte det jag skulle berätta. Mathilda är bäst, underbar, fantastisk osv osv. Hon är allt för mig och jag önskar jag var lika bra som henne. Nu sover hon, fast hon inte ska tävla, hehe :PPpPppP Puss på dig älsklings-Mathilda!! :* <33♥



Älskade Mathilda!!!

Ovanligt med energi

Jag tror de där hälsopillrerna redan börjar verka, känner mig mycket piggare osv! Och jag har redan fått större lust till träning. Har en skön träningsverk i hela kroppen och vill bara att det ska bli mer, mer, MER. Ska träna som tusan inför sommaren (jag vet, det är typ sommar nu.. men sommarlovet). Ska fan vara snygg då. Och jag ska plugga  som tusan också. Tro det eller ej, men jag vill faktiskt plugga. Vila kan jag göra på sommarlovet.

En ovanlig sak som hänt idag är att jag har köpt kläder!! Det händer typ aldrig och det märks även på min extremt fattiga garderob, hehe.. Men jag köpte i alla fall 2 par shortisar, 2 t-shirtar, en klänning och en typ bh. Fast är egentligen ganska osäker på hälften av grejerna. Men Mathilda ska komma över imorn och vara smakråd så får jag se sen om jag behåller det eller inte. Vi ska även titta på Harry Potter om det var någon som undrade :)))

Dessutom är jag sjukt taggad inför SOLTORGSFESTEN på tisdag!!!!! Den var egentligen anledningen till varför jag shoppade idag, tema vitt och noll vita kläder i garderoben.... hehe



Det är sån här modell på ett par av shortsen jag köpte, fast vita (hittade ingen bild på de). Även de jag är osäkra på. Dom är sjukt snygga men jag vet inte om dom passar mig egentligen..


Eqology

Kom nyss in från en springtur på typ 20 min och jag är helt slut, haha det är fan inte okej. Men jag hade nog aldrig klarat det om inte Mathilda hade chillcyklat (lat tjej som inte springer med mig, hehe) brevid och pepp-talkat med mig! Skön sommardag i övrigt. Chill uteidrott, slutade klockan 1, fick moppen fixad så nu går det att åka på den igen, var ute och gick med Mathilda, fixat lite med hästarna och ja, det var nog allt. Dom ska för övrigt stå ute inatt!! Det är typ första gången på sjukt länge. Är dock lite orolig över Carry, tänk om hon fryser i natt osv. Men jag slipper iaf mocka imorn, och det är HALLELUJA.

Jag har ju sagt att jag ska försöka röra mer på mig och lägga lite krut i skolarbetet opsv. Nu har pappa köpt hem ett EQ Life Pack baspaket, från EQOLOGY, som jag hoppas ska ge mig lite hjlp på traven.
"Life Pack är baserad på naturliga råvaror och innehåller de bästa produkterna från Eqologys sortement." 
Eqology är helt enkelt ett företag som erbjuder naturlig hälsokost baserat på växter och örter. Det finns allt från hudkrämer till teér och bantningspiller.
Det jag ska prova gör helt enkelt att man får mer energi, man blir friskare, kroppen tar lättare upp viktiga vitaminer och håller koll på kolesterolnivån osv. Sammanfattningsvis väldigt bra för kroppen alltså! Får se om det funkar på mig också. Hoppas det så jag får lite mer ork att göra allt jag måste. 



Här är produkterna jag ska testa. Lite dålig bild osv, men det sket jag i. Produkterna heter i alla fall Multichi Energy, K2 Plus och Nucleomega.
 Här är även en länk till deras hemsida ifall det är någon som blir sugen för mer information eller liknande. https://www.eqology.com/

Hudiksvall och sommarkväll

Övningskörde väll till Hudiksvall idag och drog på 140 på motorvägen osv. Väl framme efter 2 felåkningar och 8 mil extra, provred jag en häst som visade sig inte alls var min typ. Han kan nog bli sjukt fin om ett år eller så men jag orkar inte lägga ner den tiden och energin på honom. Så då blåste vi väll hem igen då.

Nu på kvällskvisten drog jag och Mathilda ner till sjön igen och fiskade igen och fick upp fiskar igen. Dock inte lika feting stora som den jag (stolt betoning på jag där) fick upp igår.. Men dom dög. Och jag gjorde ett dåligt försök att bryta nacken av en fisk men fick sedan sån panik att jag slängde ner den i vattnet igen.. förhoppningsvis kanske den blir uppäten av en fisk innan den självdör.. he he. Måste kasnke lära mig det där. Men kvällen var sjukt fin!! Spegelblankt vatten, solnedgång och ljummna vindar. Så mycket närmare sommarkväll går det nästan inte att komma.

tyvärr dålig bilduppdatering, men för närvarande har jag ingen mobil med kamera och därför kan jag inte ta kort osv. Sån här fet fisk fick jag i alla fall igår!!!!


sommarkänslor!

Första vattenkriget med småbröderna nyss och som vanligt är jag ganska överlägsen, men blir ändå pissblöt. Sånna här gånger är det faktiskt kul att ha syskon! haha
Och om ett tag ska jag bege mig ner till sjön för ännu en, förhoppningsvis lyckad, fisketur med grannhuset!! SOMMAR is in the air!!!! Ska nog ta mig en liten springtur också, har ju trotsallt börjat mitt nya liv idag.
Åh, idag känns det faktiskt lite bättre. Är nog det fantastiska vädret som gör det.


Vändningen

Energin är verkligen nere på botten nu och allt känns så jävla meningslöst och värdelöst just nu. Och som botten av isberget håller jag på att bli sjuk. Och så har jag massa skoluppgifter och prov hack i hälarna på mig som måste göras och pluggas till och jag vill verkligen inte och jag bryr mig inte för 5 öre. Det finns andra saker att prioritera nu tycker jag..
Men sen kom jag på att det blir inte bättre för att man deppar och inte gör nånting, tvärtom. Och det är faktiskt bara 5 veckor kvar tills sommarlov nu, EXAKT! Så varför inte lägga gasen i botten nu och faktiskt börja ta tag i nånting?? Beta av grej efter grej på listan. Det är väll inte så jävla svårt. Kanske börja ta en springtur lite då och då och inte äta massa jävla skräp hela tiden, det är fan inte ens gott.
Så från och med NU (eller okej, imorgon. Den här dagen har varit för slapp och värdelös, skippade sista lektionen bara för att jag verkligen (på riktigt) orkade inte vara kvar i skolan, råkade somna 2 timmar istället för att plugga osv. Så det blir ingen bra start-dag.) ska jag ta dra tummen ur röven, ta tag i mitt liv och tänka POSITIVT gånger 1000 och se till att det faktiskt händer något. Inte deppa mer. Det är ju för i helvete SOOOOOMMMMMMMMAR igen!!! (snart i alla fall).

Och jag har tvingat mig att inse att vissa saker som aldrig händer en själv, faktiskt händer en själv ibland. Trot eller ej. Det värsta som skulle kunna hända mig har nu hänt. Och jag vill inte tro det, vill inte inse det, vill bara spola tillbaka tiden till då allt var så bra. Men jag måste öppna ögonen och våga ta in det där overkliga, det har faktiskt hänt nu och det blir inte bättre av att jag förnekar det. Fan nu sprutar tårarna igen. Jag måste se till Carrys bästa. Men jag vill inte, för då finns det egentligen bara ett alternativ och jag vill verkligen inte inse det och fatta det beslutet. Carry är min bästa vän, hon finns där för mig dag in och dag ut, i ur och skur. Och jag vill att det ska fortsätta vara så i alla år. Men jag vet att det inte kan bli så. Och det gör ont som fan i hjärtat... Men Carry, du kommer ALLTID ha en speciell plats i mitt hjärta! Och när du försvinner kommer du ta en liten bit med dig. <3 



Segergesten!!! Tänk så snabbt allting kan förändras....

Vi två föralltid

Veterinären idag. Fick det beskedet jag har fruktat. Fortfarande halt utan minsta förbättring.
Veterinären: Om det var min häst skulle jag avliva henne.
Bara tanken på att Carry kanske inte kommer finnas här på jorden så mycket längre får mig att vilja spy. Men det finns fortfarande alternativ och jag har en del att tänka igenom.

Carry, du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta vad som än händer <33



.

Lite dålig uppdatering nu på slutet. Men fesligheten hos Linnea var i alla fall väldigt kul med mycket folk och kanske ett glas för mycket.. Söndags förmiddagen spenderades på ridklubben där jag red La:3 för Chrisitna Hane på Surprice. Det gick väll kanske inte allt för bra. Vissa saker var jätte bra medans andra extremt dåliga. Men han var lite stark och stel och jag var väll kanske lite för trött för att kunna prestera 100%. Men det var kul!

Nu är det 2 veckor och 6 dagar sedan vi var iväg till veterinären med Carry och imorgon är det dags igen. Jag får ångest bara jag tänker på det. Men jag hoppas med hela mitt hjärta att hon är frisk igen! <3 Ush nej, jag ska verkligen inte försöka tänka på det nu och försöka få en bra nattsömn istället!


RSS 2.0