Akustik

Hästen som jag provred förut red jag idag igen, för pernilla den här gången. Kändes inte alls lika bra och jag insåg hur mycket man verkligen behövde rida honom, hårt och fult, för att ens få honom att gå framåt, lite dåliga bakben hade han också.. så det blev tyvärr ingen häst den här gången, lite synd för jag hade ställt in mig på att köpa honom.. Men aja, bara att leta vidare och hoppas att den perfekta hästen dyker upp!
 
Fint ridsår fick jag också, mm myyys! Ser dock värre ut i verkligeheten..

tiden springer iväg

Tiden springer iväg och kvar blir stackars bloggen utan inlägg. osv. Kan berätta lite kort att jag har jobbat 2 av 4 veckor på kyrkogården, firat midsommar, myst med vänner, festat i skäve, hittat på en häst som jag vill ha och som vi kanske ska köpa ( :D :D :D :D :D :D) glad tjej!, det är p&l nu och det fina vädret har börjat igen så nu är det sommar på riktigt. Och jag ska njuta den här här veckan av ledighet och P&L och vi ska ha grymt kul!!!!

Finaste bilden på Mathilda och Melle osv. hahahha!

lördag

Fin kväll igår i Majas stuga, med fina vänner, glada skratt, fin sång och god mat. Kvällen kunde nog inte blivit så jätte mycket bättre tror jag. Och GRATTIS än än gång till födelsedagsbarnet Maja som blivit stor flicka och myndig!!! :D osv. Och jag har kommit på att jag har bra underbara vänner!

Förresten så var jag med på KM på Surprice igår också, red LA:1. Han var faktiskt jätte fin på framridningen men sen inne på banan dog han helt, jag fick verkligen dunka för att få honom framåt..... inte kul alls. Kändes bajs. Och just då saknade jag Carry så sjukt mycket........... Men vi skrapade iaf ihop 58 %, 2% bättre än förra gången iaf. Och hamnade på en andra placering.  

Bild sen förra KM när det gick liiite bättre!


Bild på maten och på födelsedagsbarnet, förstås, och kajsa.
(hoppas att det inte gör alltför mycket att jag kopierade dina bilder emma? ;))

tråkigt, random, mitt liv osv.

Skön gårdag som spenderades med Kajsa, cykeltur, planerande av cykelsemestern på gotland (därav cykelturen, hehe) och en hel del skratt. Det blir alldeles för lång tid mellan gångerna..

Och för den delen har vi fått ett hästtilskott som ska vara här ett par dagar, magdas häst Alexia. Var tänkt att jag skulle ut och rida en väng idag men vädret satte stopp för det.. lite tråkigt. Hade faktiskt vart kul att få komma ut och rida en sväng. Och jag känner nu att jag verkligen vill ha en ny häst, jag tyckte till och med att det var roligt att mocka idag... Jag har sett fram emot det enda sen igår när dom gick in för kvällen, och då är det något som är fel, hehe...
Men jag får se om det kanske spricker upp lite senare om jag tar mig en tur då :)

Jag har även varit lite duktig idag, cyklat till och från jobbet OCH varit ute och gått med Mathilda. (det kompenserar verkligen tårtbiten och wienerbrödet jag käkade på jobbet idag).
Jag har även lekt dränkt katt i häcken hela dagen.... Inte kul med dålidt väder när man jobbar ute hela dagarna...

En till grej som hänt är att Monica har fått hem en häst, så förtillfället är stallet fullt nu (K bry).



Kommer aldrig hitta någon som är lika bäst som dig <3

jag saknar dig så otroligt mycket.

Jag försöker leva på mitt liv som att allt var som vanligt. Det funkar ganska bra emellanåt, speciellt på jobbet. Men när jag inte har något att göra och fri tid att tänka blir det jobbigt, lika när jag ser acke där själv i hagen.. det är riktigt jävla skitjobbigt. Jag har mina stunder då jag bryter ihop. Men man måste få ur sig all sorg för att kunna läka, och bli starkare igen. bryta ihop och bryta igenom. Så jag kämpar på, men det kommer aldrig bli som förut, inte till 100%.


hålet i mitt hjärta värker

20110612 - glädje, lycka och bus
20110613 - tomhet, tårar och endast minnen
Tänk att allt kan förändras så snabbt. Men vi har haft 3 dagar, 2 månader och 2 underbara år tillsammans! Och jag är så fruktansvärt tacksam över den tiden. Du har betytt allt för mig, du var mitt liv och är det fortfarande i mitt minne. Jag kommer aldrig glömma dig, Carry On
Nu kommer en bildbomb från våran sista dag tillsammans och en av den lyckligaste.. :)


haha det finns några sånna här kort på henne, hon kommer och ställer sig alldeles framför en så man ska kunna klia henne. Så otroligt söt! :)

Det jobbigaste med allt är att hon inte visade att hon hade ont, man kan ju inte dirket tro att hon är halt här...


Vild och vacker!



haha jag skrattar varje gång åt den här bilden..

Fin galopp med huvudet nere i marken, haha. Åh vad söt hon är...

Jag älskar dig över allt annat Carry On <3
Du har och kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. Ha det så bra i de evigt gröna ängarna tills vi ses igen. Jag vet att du har många som väntar på dig där och tar hand om dig åt mig. Och du, galoppera gärna av dig lite mage tills jag kommer..!
Jag är din föralltid <3.
Bye bye hollywood hills forever...

Carry On <3

Okej, nu är det sommarlov. Kanske inser det på riltigt när vi börjar skolan igen? Tycker det bara känns, som vanligt.. Men nu ska jag i alla fall gå ut och mysa med Carry och rida en sväng, våran sista ridtur.. Än så länge idag har det faktiskt kännts ganska bra :)  Vi har busat och myst lite i hagen och jag kan inte annat än att skratta åt henne, haha, hon är ju så otroligt söt min lilla älskling <33333


fittäckel

kul osv. fast nej. fittaäckel kukbajs

SOOMARLOV

Idag blir det skolavslutning och äntligen sommarlov!!!!! Det firas med lite grillning, dricka och lekar med klassen. Fin avslutning på 2an! Och grattis till alla som tar studenten! Nästa år är det vår tur.

Men hej tjejen utan hår



kul att jag inte hår något hår kvar efter att den där fittifa okunniga frisören klippte mig (och kajsa) idag.. ojämnt är det också.. och nu ser jag typ ut att vara en liten söt flicka på 5 år, precis det jag vill!! osv. men tröstar mig lite med att det växer ut tillslut. och aldrig mer Attityd för min del.

d-day

måndag morgon - the d-day...................................

tattuering



Fixade mig en tattuering under den spårade lördagden. hahaha. Kanske inte den allra vackraste och finast gjorda, men det betyder sjukt mycket för mig! CO som i Carry On :)<3 (inte ko alltså) Så nu kommer jag föralltid bära med mig henne kroppsligt och i minnet. Känns jätte bra!

Vi var till veterinären idag igen med henne för en till hältundersökning och hon har så klart inte blivit nå bättre, det visste jag redan innan. Men det kändes så skönt att få det bekräftat, att hon blir inte bättre. Så nu har jag gjort beslutet på riktigt och vi ska ringa till Torkel i morgon för att boka en tid. Det känns självklart skitjobbigt och jätte tråkigt, men ändå skönt och lätt på något sätt. Så nu vill jag bara ha det gjort så snabbt som möjligt. Ta smällen och sedan kunna gå vidare. Älskade fina flickan..

När jag hör den här låten kommer jag alltid tänka på dig Carry <3
http://www.youtube.com/watch?v=jIzEEhZkthY 

galet

Drog till falun och falukalaset igår. Sen spårade kvällen totalt och jag gick och la mig klockan 9 imorse. Men kul och helt sjuk kväll!

mys kväll med bästa K:na

Nyss hemkommen från en härlig dag i Strömsholm! Bara 4 felkörningar på vägen dit men annars gick det hur bra som helst! Och det var sjukt fina hästar överallt och jag har sett min drömhäst och är lite kär nu.. Kanske kommer nån bild senare.
Nu, om en liten stund kommer Kajsa och Karro hit och vi ska fiska, grilla nere vid rasjön, det kommer bli grymt kul, mysigt osv :D så nu lär jag väll pallra min röv ut och gräva mask, fixa ved och andra nödvändigheter vi lär behöva. Och så hoppas vi på storfirren idag(igen)!!

Strömsholm

Om några minuter kommer Victoria och Karin och hämtar upp mig och sedan ska vi tre bege oss till strömsholm, med Victoria vid ratten, för att titta på tävlingen där idag. Det blir nog en hel del fina hästar! och säkert ganska roligt. Nej nu lär jag springa, är ute i sista minuten som vanligt.... Hejdå

mathilda är verkligen den bästa som finns älskar dig mest loooove kommer aldrig ha npn så bras om du :-))

Vi var lediga från skolan igår så jag och Kajsa åkte in till borlänge köpte lite secondhand kläder på p&l cafeet, eller det var bara jag som köpte, åt oss feta på thaibuffe och hade det trevligt!! På kvällen bakade jag och Mathilda en cheesecake som blev extremt god och hade sedan filmmarathon, som vi sov oss igenom..... som vanligt alltså. heh.

Eftersom det är röd dag idag så var vi ju självklart lediga idag också!! (Börjar vänja mig vid det här med att vara ledig nu och det känns helt okej.) Och jag har varit ute och skrittat på carry igen, eller skritta är väll att underdriva, hon var sjukt pigg och taktade hela vägen. Haha man kan verkligen inte tro att hon är halt.. Lilla pluppan :). Och en till grej som hänt idag är att jag och Mathilda tog oss första doppet för i år!!!! Det var faktiskt inte så kallt, ganska skönt faktiskt. Så nu är det sommar på riktigt! och bara en vecka kvar till sommarlov...

Tror jag äger den tjockaste hästen i byn just nu... haha


Ps. Tack Mathilda för din fina rubrik!! du är verkligen fyndig du..


RSS 2.0