♥♥♥♥♥

Bästaste Kajsa fyllde år igår!!! Grattis på stora 18-årsdagen lilla gumman!!!!! Ps. du klarar dig, visst?!

För övrigt har jag börjat jobba hos min käre far. Jag ska måla huset, byta plankor i trappen, bygga ställningar osv. Det blir säkert ett väldans bra resultat eftersom jag är en sån extremt bra snickare och målare :)))))))))))) Jag tror pappa får be till gud och hoppas på ett mirakel. 

Imorgon ska jag och pappa åka iväg till södertälje och uppsala och jag ska provrida 4 hästar! hoppas att någon är bra.. Annars har jag tre hästar till som jag ska provrida på söndag i västerås och eskilstuna. Sammanlagt efter helgen har jag provat 14 hästar och jag tycker att nån av dom borde vara den perfekta! Förut har jag provat högst 4 hästar både när jag köpte Trinda och Carry. Så jag börjar bli lite smått otålig nu.. Det kanske är jag som får be till gud och hoppas på ett mirakel nu då. 

 
18 år, puss på dig <3

http://www.dt.se/nyheter/sater/1.3744190-bland-karuseller-och-bilar-pa-nostalgidagen


Sebastian och Ann-Louise Fredin har precis åkt karusellen som heter "Shaker". Sebastian vill genast åka en gång till.

Sebastian och Ann-Louise Fredin har precis åkt karusellen som heter "Shaker". Sebastian vill genast åka en gång till.Fotograf: Anders Lagerquist

Många är det som finner den upplevelsen mer lockande är skrämmande och Sebastian Fredin är lyrisk när han kommit ned på marken efter den omtumlande upplevelsen. Och vad som är så roligt med "Shaker" berättar han uppspelt.

- Det snurrar och går jättesnabbt. Jag vill åka en gång till!









 
Sebastian är för söt ibland alltså.. haha. Efter att inte ha sett min kära familj på mästan 3 veckor (?!?!?) ska det faktiskt bli riktigt kul när dom kommer hem idag, trots att det är underbart att vara hemma själv!


Hemma från Gotland!

Hemma igen efter grymma dagar på Gotland! Är dock lite trött på cyklar nu. Men vi har haft det otroligt bra, med faktiskt fint väder och vi har klarat oss utmärkt helt själva, trots en massa strul med cykelhelvetet och dåliga uthyrningsgubbar.. Men det är så skönt att komma hem igen, för man uppskattar verkligen allt i hemmet så mycket mer. Bara att ha en toalett 10 meter ifrån sig, rinnande gott vatten i kranen 10 meter ifrån sig, kläder som hänger i garderoben osv osv. Sån vardagslyx man absolut inte tänker på annars.

Idag har varit en extra skön dag då övriga familjen är på minisemester och jag är helt själv hemma utan några som helst krav på mig att jobba eller göra ditten och datten. Första gången på hela lovet! Så jag tog mig en välbehövlig springtur, badade i poolen, fixade mat till mig och bästa vännen Mathilda. Sen har vi kollat på film, ätit godis och myyyst. Nu väntar The Hunks och ännu mer godis! Livet är gasnka bra emellanåt alltså!

Här är Kajsa-Bajsa (namnet hare faktiskt en ganska så rolig innerbörd nu, hehehehee) på en av våra underbara frukostar alldeles vid havet! Vi hade en minsann en bra semester Kajsa!!
 
  

Gotland

Dålig uppdatering, igen.. Men Uppsala var kuul och vi överlevde. Blev tyvärr ingen häst, men det är bara att leta vidare. Jag har även slutat jobba!!! skönt som F. Och igår hade jag även lite finbesök fån Stockholm, hihi.

Nu i 1.5 vecka framåt kommer det fortsätta att vara kass uppdatering för jag och bästa Kajsa ska dra iväg till Gotland på cykelsemester som även är vårat projektarbete i 3an. Tror det kommer bli galet kul. Bara tanken på oss två, en tandemcykel, själva en hel vecka och tältsovning får mig att skratta. haha. Och förhoppningsvis överlever vi och kommer hem som planerat och kan njuta fullt ut av sommarlovet som är kvar.

Så hejdå Dalarna och hej GOTLAND. wihoo.

Intensivt

Det kan hända mycket på bara en kväll. Wille och Carry har hittat varandra i "de evigt gröna ängarna"... Ett plötsligt tarmvredsanfall och sedan bara borta. Gamla Wille....... Men ni har det bra nu tillsammans i alla fall <3

Lite roligare nyheter är att jag blir själv hemma hela nästa vecka, jag har bara en vecka kvar på jobbet, allt hö är inne (efter ett sjuhelvetes slit..). Jag, Kajsa, Karro och Sandra ska åka till göteborg(!!!!!!!!!!!!!!!!!!) 5 dagar i augusti. Det är bara en vecka kvar till Gotland(!!!!!). Imorgon ska Jag, Mathilda och Victoria ta en tripp till Uppsala, sova i tält och åka hem på söndan. Där ska vi titta på distanstävlingar och jag ska titta på tre hästar!. På torsdag ska jag titta på ännu en till. Och jag hoppas att någon av dom 4 kan vara nåt att ha!!

Nej nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon! Godnatt.  

P&L in my <3

Fina dagar under p&l!! Fina vänner, mycket människor, roliga dialekter, fint 2manstält, fina strul, god dricka och helt okej väder. Alltså sammanfattningsvis en bra peaceandlovevecka! längtar faktiskt redan till nästa år då vi ska sova i tältet hela veckan.
Nu blir det lite mindre fint med hökörning i den stekheta solen. Ibland finns det faktiskt nackdelar med att ha häst också..

Bilder från mathilda eftersom jag aldrig tar några bilder själv...
Campingkille och veronica Maggio



RSS 2.0